Vodafone Cobra alarmiKompanija je osnovana 1975. godine pod imenom "Delta Electronics & C. sas Dall'Osto Isidoro" od strane Romea Romana, Serafina Memole i Isidora Dall'Ostoa i počela je sa radom. Ovo je postala jedna od prvih kompanija koja se bavila proizvodnjom urešaja protiv krađe. Serafino Memola kompaniji je dao ime Cobra, koje se zadržalo do današnjih dana. Kompanija je tokom godina pretrpela nekoliko transformacija i promena imena:

1976. transformisano je u generalno partnerstvo;
1982. godine transformisano je u društvo sa ograničenom odgovornošću;
1985. transformisana je u akcionarsko društvo, zadržavajući naziv Delta Elettronica SpA;
Godine 2004. preimenovana je u Cobra Automotive Technologies SpA, nakon osnivanja kompanije Cobra Italia srl, ranije poznate kao Proco Italia srli, koja je osnovana 1995. godine

U 2007. godini, Cobra je izvršila tri akvizicije u Francuskoj, Italiji i Velikoj Britaniji, stvarajući nove direktne filijale i započevši projekat izgradnje regionalnog sedišta za Aziju u Kini.
2008. godine, Cobra je otvorila kancelariju u Sao Paulu, Brazil, posvećenu razvoju telematike
Godine 2015. Vodafone Automotive je postao novo trgovačko ime za Cobra Automotive Technologies

Sky car elektronska zaštita

Cobra CAN alarmi

Modularni CAN BUS alarm, poslednje generacije koji se integriše u postojeći sistem računara na vozilu. Radi preko ključa vozila.

Karakteristike: blokada motora, pasivno uključenje blokade motore, ultrazvučna zaštita kabine, zaštita svih vrata i prtljažnika, PIN kod za deaktiviranje alarma

Opciono: zaštita haube, hijack funkcija, samonapajuća sirena