Teltonika

GPS rešenja - flotna i individualna

Sky car GPS rešenja

Teltonika GPS

Nova generacija Teltonika malog i profesionalnog GPS tragača. Sada opremljen sa Inovativnim GLONASS / GPS / GSM / Bluetooth modul sa mnogo novih funkcija. Teltonika GPS uređaji poseduju antene sa visokim pojačanjem.

GSM / GLONASS modul nove generacije
Sa novim integrisanim GSM /GPS / GLONASS modulom, vaše iskustvo praćenja će biti bolje nego ikad ikad ranije. Još veća osetljivost, brži odziv nego ikada do sada osigurava da će vaša flota biti precizno praćena.

Dual sim
Udvostručite pouzdanost GSM mreže sa Dual SIM karticom! Čak i ako vaša glavna SIM kartica ne uspe da se poveže, Teltonika GPS će ostati onlajn. Štaviše, Dual SIM značajno smanjuje roming, kada se prva SIM kartica koristi za kućnu, a druga za mreže za prenos podataka u romingu.

Bluetooth
Integrisani Bluetooth omogućava bežične slušalice i razne druge Bluetooth uređaje povezati. Pozovite svog zaposlenog preko Bluetooth slušalica. Nema više neovlašćenih poziva! Budite sigurni da je vaš zaposleni uvek bezbedan i koristite slušalice umesto telefona!

Različiti podaci o vozilu
Sa dodatnim Teltonika CAN adapterima moći ćete da dobijete CAN podatke iz bilo kog transporta kao što su laka vozila, kamioni, autobusi, poljoprivredni transport, i specijalni transport. Lista podržanih vozila sadrži više od 1800 modela.

Unutrašnja baterija
Osećajte se bezbedno kada vozilo prati uređaj sa unutrašnjom baterijom. Kada se baterija na vozilu isključi, uređaj i dalje ostaje onlajn i šalje podatke serveru.