Kamperi i kamioni

Rešenja za kamper vozila i kamione

Sky car kamperi i kamioni

Kamperi i kamioni

Rešenja za kamper vozila i kamione, alarmna zaštita, GPS praćenje...

Prema statističkim podacima osiguravajućih kompanija, procenat otmice kamiona u nekim regionima Evropske Unije je 9% od ukupne krađe u autotransportu.
Kako da garantujete sigurnu zaštitu svojim kamionima, autodizalicama i bagerima? Gotovo svi vodeći proizvođači auto alarmnih sistema obezbeđuju sigurnosnu opremu za kamione. To mogu biti ili alarmi za automobile koji su jednostavno prilagođeni na 24 volta ili vrhunski napredni sistemi sa mnoštvom mogućnosti. Mi nudimo 2 modela, sa GPS Praćenjem – Model Sky Car Alarm S96 i model bez GPS Praćenja Sky Car Alarm E96. Oba modela podržavaju imobilajzer opcije u vidu TAG uređaja kao i HIJACK opciju.

MI ŠTITIMO
Zahvaljujući kodu za dijalog sa pojedinačnim ključevima za šifrovanje, naš Alarm garantuje sigurnu zaštitu od elektronskog provale. Ovaj alarmni kod ne može da pročita nijedan od postojećih hvatača koda. Kada kradljivac automobila uđe u kabinu, glasna sirena će odmah oglasiti alarm i motor će biti blokiran. Visoko osetljivi senzori za udarce i nagibe snimiće pokušaj vučenja vozila I biće jednostavno pronaći ukradeno vozilo. Web stranica za praćenje veza alarma sa satelitima će pomoći. Tačnost pretrage je do nekoliko metara!

MI OBAVEŠTAVAMO
Kada kradljivac automobila otvori vrata ili poklopac motora, ili pokuša da fizički pomeri vozilo - vlasnik će odmah saznati za to. Informacije o signalu alarma i njegovom uzroku stižu na MOBILNI TELEFON – MODEL UREĐAJA SKY CAR S96 (vlasnik može biti bilo gde u svetu gde je dostupan prekoGSM mreže). Udaljenosti – nisu više prepreka za pouzdanu zaštitu! Moguće je konfigurisati prenos poruka na 4 telefonska broja dosledno: vozač, njegov šef, služba obezbeđenja i, zapravo, vlasnik. Potrebno je samo da izvršite akciju spasavanja.

MI BRINEMO O TERETU
Osnovna potreba vlasnika kamiona je da zaštiti tovarni prostor ili kontejner koji se prevozi. SKY CAR ALARM S96 ima uklonjivi bežični reed senzor koji omogućava kontrolu vrata kamiona.